سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مهاجرت

برای شما هایی که میخواهید از ایران بروید...

 

تحصیل و اعزام دانشجو به ارمنستان

تحصیل و اعزام دانشجو به ارمنستان

 

ارمنستان در طول تاریخ خود محل نبرد جهان گشایان و آوردگاه امپراتوری‌های رقیب متعددی بوده‌است. از 2700 سال پیش تاکنون این منطقه به تصرف امپراتوری ایران، اسکندر، روم، بیزانس، خلافت اسلامی اعراب، مغولان، تاتارها، عثمانی‌ها و روس‌ها درآمده‌است. در طول این مدت پادشاهی‌های مختلف ارمنستان موفق شدند تا حدود 1700 سال بر این سرزمین حکومت کنند.

ارمنستان عالی ترین محیط جهت  ادامه تحصیل در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد،دکترا ودکترای تخصصی که بدون نیاز به کنکور و پیش دانشگاهی و بدون نیاز به مدرک زبان میباشد. تحصیل در ارمنستان ویژگی هایی دارد که اشخاص بسیاری با توجه به این ویژگی ها این کشور را برای تحصیل انتخاب می نمایند ویژگی هایی که می توان نام برد به شرح زیر می باشد:

  •  تحصیل به زبان انگلیسی میباشد.
  • کشوری ارزان و دارای امنیت میباشد.
  • فرهنگ بین دو کشور مشابه و به هم نزدیک میباشد.
  • امکان رفت و آمد آسان به ایران
  • داشتن مرز زمینی و هوایی با ایران و حرکت روزانه یک تا دو اتوبوس بین دو کشور

لیست دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم در ارمنستان:

دانشگاه کشاورزی (کارشناسی ارشد ودکترا)
آکادمی هنرهای زیبا(رشته های هنری) تا مقطع دکترا و به زبان ارمنی
آکادمی ملی علوم (دکترا)در مقطع ارشد فعلا بیولوژی سلولی با گرایش بیوتکنولوژی ارائه می شود.
دانشگاه معماری وشهرسازی (تا مقطع ارشد مورد تایید است)
کنسرواتور(رشته های موسیقی وهنر) (تا مقطع ارشد مورد تایید است) به زبان ارمنی
-6 دانشگاه زبان شناسی(رشته های علوم انسانی) (تا مقطع ارشد مورد تایید است)
-7 آکادمی آموزشی منطقه اروپایی(تا مقطع ارشد مورد تایید است)

هزینه های دانشگاه های ارمنستان:

هزینه کالج زبان مهندسی بین 1900 تا2300 و مهندسی عمران و معماری حدود 2000تا2500 دلار در سال است بدین دلیل که دوره پزشکی،دندان پزشکی و داروسازی حدود2500دلار در سال است.

هزینه در رشته پزشکی 4000و دندان پزشکی4500تا5000دلار در سال ودارو سازی 3000تا3500دلار در سال است.

دوره تخصص پزشکی (انگلیسی یا روسی)5000 تا 6000دلار درسال.

دوره فوق لیسانس 2000تا2500دلار درسال.

هزینه دوره دکترا در سایر رشته ها به جزء پزشکی 2500تا 4000دلار درسال است.

دوره لیسانس حدود 1500تا2000 دلار در سال.

شایان ذکر است است که این هزینه ها با توجه به دانشگاهها متفاوت می باشد.

هزینه های زندگی در ارمنستان:

هزینه خوردوخوراک :ماهیانه 150 تا 200 دلار
هزینه ی خوابگاه: ماهیانه حداقل 90دلار
اجاره ی مسکن(آپارتمان) 2 تا 3 نفره(باامکانات) :ماهیانه 250تا 350 دلار

در نتیجه با ماهیانه مبلغ 500 دلار میتوان در ارمنستان زندگی کرد.

با توجه به دیرینه غنی کشور ارمنستان و کم بودن فاصله ان با ایران و از همه مهمتر نداشتن نیاز به اخذ پاسپورت محل مناسبی برای تحصیل و زندگی و سکوی پرش برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر میتواند باشد .



[ جمعه 94/2/18 ] [ 5:46 عصر ] [ jastinwatson ]

نظر

 

کار در مالزی

کار در مالزی

 

کشور مالزی در جنوب شرقی آسیا واقع و پایتخت آن شهر کوالالامپور است. البته پایتخت اداری آن شهر جدید پوتراجایا می باشد که اکثر وزارتخانه ها و سازمان های دولتی مالزی در این شهر قرار دارند. نام مالزی پس از تشکیل اتحادیه توسط 14 ایالت از جمله سنگاپور، مالایا، صباح و ساراواک انتخاب شد. اما در سال 1965 سنگاپور اعلان استقلال کرد و از مالزی جدا شد و کشوری مستقل بنا نهاد. یکی از نکات جالب درمورد جغرافیای این کشور تقسیم آن به دو ناحیه توسط دریای جنوبی چین است به گونه ای که شبه جزیره مالزی یا همان مالزی غربی بر روی شبه جزیره مالایی قرار دارد و از شمال به سنگاپور متصل است. مالزی شرقی که در بخش شمالی جزیره بورنئو واقع است با اندونزی هم مرز است. حکومت مالزی به شیوه سلطنتی دوره ای اداره میشود به این معنا که از میان سلاطین ایالات مختلف بطور دوره ای یکی به مدت پنج سال به عنوان پادشاه انتخاب میشود و در سایر ایالات فرمانداران را طی فرآیند خاصی به عنوان بالاترین مقام رسمی سیاسی انتخاب می کند و فرماندار هر ایالت مقام تشریفاتی و تمامی اختیارات رسمی همانند سلاطین را داراست. البته مقام پادشاهی مالزی تا حد زیادی تشریفاتی بوده و دولت بر اساس توصیه های مجلس و کابینه، به سرکردگی نخست وزیر اجرای امور حکومتی را در دست میگیرد. کشور مالزی از 13 استان تشکیل شده که فرماندار هر استان را به اصطلاح شاه می­نامند. آب و هوای قریب به اتفاق همه مناطق این کشور گرم و استوایی است و اکثر مناطق پوشیده از جنگل است. اکثریت مردم مالزی از نژاد مالایی و در رتبه بعدی از نظر جمعیت به ترتیب نژاد چینی و هندی قرار گرفته اند. دین رسمی این کشور اسلام است ولی ادیان دیگر مانند بودائیسم و مسیحیت نیز پیروان فراوانی دارند. فرهنگ مردم مالزی متاثر از اسلام و استعمار توسط انگلیسی ها و در سال های اخیر با ورود و سرمایه گذاری ژاپنی ها ترکیبی از مهمان نوازی آسیایی و تجدد اروپایی و نظم ژاپنی ها می­باشد. به دلیل وجود سواحل بی شمار و جاذبه های طبیعی صنعت گردشگری در مالزی بسیار رونق دارد.

شرایط تحصیل در مالزی برای تمامی مقاطع مهیاست اما از آنجا که تقاضای اکثریت برای تحصیل در دانشگاه هاست بیش تر به این موضوع می پردازیم. مدارک ده ها واحد از دانشگاه های مالزی مانند UCSI، APU، UTP، Legenda و … مورد تایید وزارت علوم ایران قرار دارد. در رتبه بندی جهانی نیز بالاترین رتبه در میان دانشگاه های مالزی رتبه 167 مربوط به دانشگاه مالایا یا همان UM است. نظام دانشگاهی و موسسات آموزش عالی مالزی نیز متاثر از استعمار انگلیس می باشد به گونه ای که حتی دانشگاه ناتینگهام در شهر سمنیه به فاصله 40 کیلومتری پایتخت مالزی شعبه دارد و مدارک صادر شده از این دانشگاه از نظر ارزش و اعتبار تفاوتی با دانشگاه اصلی در انگلستان ندارد. مقطع کارشناسی در دانشگاه های مالزی سه یا چهار سال به طول می انجامد و مقطع کارشناسی ارشد یک و نیم تا دو و نیم ساله و دوره دکتری سه ساله است. دوره کارشناسی مانند سایر کشورها با گذراندن کلاس و واحدهای تعریف شده طی میشود ولی دوره های ارشد و دکتری با سه شیوه کلاس محور، تحقیق محور و ترکیبی از این دو برگزار میشود. در کنار دوره های آموزش عالی، دوره های زبان انگلیسی در کالج هایی مانند IMEC، LONDON، ELS و British Council نیز با توجه به اینکه زیر نظر دانشگاه های انگلیسی برگزار میشوند از استقبال خوبی برخوردارند. در مورد رشته های تحصیلی نیز طیف وسیعی از رشته ها در دانشگاه های این کشور تدریس میشود و دور از ذهن است که یک متقاضی رشته مورد نظرش را نیابد.

در مورد هزینه های تحصیل در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی مالزی نیز باید گفت هزینه تحصیل و خوابگاه بطور میانگین بین هفت تا چهارده هزار دلار در سال است که بنا به شهر و دانشگاه و رشته تحصیلی متغیر می باشد و برای سایر هزینه ها مانند خوراک و پوشاک از آنجا که به سبک زندگی افراد وابسته است چیزی حدود چهارصد تا پانصد دلار در ماه مورد نیاز است.



[ جمعه 94/2/18 ] [ 5:46 عصر ] [ jastinwatson ]

نظر

 

هزینه های زندگی در مالزی

هزینه های زندگی در مالزی

 

مالزی کشوری در جنوب شرقی آسیا و پایتخت آن کوالالامپور است. سازمان‌های دولتی و وزارت‌خانه‌های این کشور در شهر جدید پوتراجایا (پایتخت اداری) این کشور واقع است. مالزی دربردارنده دو ناحیه جغرافیائی است و دریای جنوبی چین آن‌ها را از هم جدا می‌کند.شبه جزیره مالزی یا مالزی غربی از شمال با تایلند و از جنوب با سنگاپور مرز مشترک دارد. بورنئوی مالزی یا مالزی شرقی که دربردارنده ایالات ساباح و ساراواک است.

آب و هوا در مالزی  گرم و شرجی است . در طول سال، دمای هوا بین 20 تا 30 درجه در نوسان است. دما در سرزمین های جنوبی 21 تا 32 درجه است . در مناطق شمالی هوا خنک تر است که از 15 درجه تا 25 درجه در نوسان است.

یکی از مدرن ‌ترین کشورهای آسیای جنوب شرقی است و تنوع فرهنگی زیادی دارد. در کوالالامپور، در کنار ساختمان هایی با قدمت صدساله می توانید آسمان خراش های مدرن را نیز ببینید. به همین دلیل، گردشگرانی که به این شهر مسافرت می کنند، مایلند دوباره به آن سفر کنند.آب و هوای کوالالامپور گرمسیری است. هوای گرم این شهر با باران های سنگین همراه است و دمای هوا گاهی به بیش از 35 درجه می رسد.کوالالامپور یکی از دیدنی ترین شهرهای دنیا به شمار می رود. با مسافرت به کوالالامپور می توان از هر ساعت اقامت خود در آن شهر زیبا لذت برد. محله چینی ها، روستای فرانسوی، پارک دریاچه، موزه ملی،  برج های دوقلوی پتروناس و … همه جاذبه های بسیار زیبای این شهر هستند.

جمعیت این کشور 28 میلیون نفر میباشد و مساحت آن 750-329 کیلومتر مربع میباشد،حکومت این کشور مشروطه سلطنتی فدرال میباشد . زبان این کشور مالایی و انگلیسی میباشد.دین رسمی این کشور بودایی ،مسیحی و هندو میباشد .  واحد پول مالزی رینگیت میباشد که هر رینگیت در حال حاضر به طورتقریبی 1000 تومان میباشد.

به طور کلی هزینه های زندگی در مالزی شامل 3  بخش اصلی میباشند. هزینه اجاره خانه و یا خوابگاه : شامل اجاره ماهیانه خوابگاه و یا اجاره ماهیانه یک آپارتمان میباشد
هزینه های ثابت ماهیانه و خورد و خوارک : شامل هزینه های برق،آب، گاز، تلفن، رفت و آمد، دارو و خورد و خواراک ماهیانه میباشد.

هزینه خوابگاههایدانشجویی(دولتی)500-400 ،اجاره ماهیانه یک واحد آپارتمان 2500-1500 و پیش پرداخت،اجاره(رهن)معادل دو ماه و نیم اجاره میباشد.

هزینه زندگی در مالزی یکی از مهمترین مواردی است که دانشجویان قبل از ورود به مالزی بررسی میکنند،هزینه زندگی در مالزی و در هر کشور دیگری به شرایط و محل زندگی بستگی دارد.

هزینه روزانه

هزینه روزانه در مالزی بسیار کمتر از کشورهای غربی است. میتوان 30 تا 40 رینگیت برای سه وعده غذا و نوشیدنی خرج کرد. غذاهای محلی معمولا بین 10 تا 20 رینگیت است. اگربرای صرف قهوه خود به دیگر رستوران های غربی بروید قیمت ها دوبرابر می شود. محصولات غربی در مغازه ها و پاساژها بسیار گران تر هستند. علاوه بر هزینه ای مانند خوراک هزینه های  پارک ماشین، بنزین، بیمه درمانی وغیره نیز وجود دارد. قیمت بنزین و وسایل نقلیه بسیار ارزان است ولی قیمت بالای تاکسی به گونه ای است که یک جابه جایی به راحتی 10 تا 15 می شود ولی اگر رانندگان از تاکسی متر استفاده کنند ارزان ترحساب می شود. قیمت مترو و اتوبوس ارزان تراز تاکسی  است.

ده‌ها دانشگاه مالزی مورد تایید وزارت علوم ایران هستند و تعداد زیادی از ایرانیان در آن دانشگاه ها و کالج ها مشغول به تحصیل می باشند. برای مثال تنها در دانشگاه پوترا حدود هزار دانشجوی ایرانی در حال گذراندن دوره‌های تحصیلات تکمیلی هستند.

بیش از پنجاه هزار دانشجوی بین المللی از بسیاری از نقاط دنیا در دانشگاههای دولتی مالزی حضور دارند. این مساله، اطمینان و پذیرش مالزی به عنوان یک مقصد بین المللی برای کسب شرایط علمی را معنی می بخشد.

تقریبا تمام دانشگاه های مالزی از امکانات خوابگاهی مناسبی برخوردارند و دانشجویان می توانند با پرداخت هزینه کمی دوران دانشجویی خود را در خوابگاه سپری کنند.

دانشجویان در حین تحصیل از بیمه کامل درمانی و امکانات دولتی برخوردار می شوند و می توانند از تخفیف های ویژه دانشجویان جهت استفاده از سرویس حمل و نقل عمومی نیز استفاده کنند. هزینه ها شامل شهریه دانشگاه ، اجاره مسکن و هزینه های جاری می باشد.
انواع کمک هزینه تحصیلی‌ در مالزی
در یک دسته بندی کلی‌ کمک هزینه تحصیلی در مالزی را میتوانیم به دو دسته تخفیف شهریه و کمک هزینه ماهیانه تقسیم بندی کنیم. تخفیف شهریه بیشتر برای دانشجویان کارشناسی ارائه میشود، در حالی که کمک هزینه‌های ماهیانه برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی مطرح است .
تخفیف شهریه
با ارائه این کمک هزینه که توسط دانشگاههای خصوصی مالزی ارائه میشود، 20 تا 50 درصد از شهریه سالانه دانشجو کسر خواهد شد. شرایط دریافت این کمک هزینه در دانشگاههای مختلف یکسان نیست. با این وجود کسب نمرات بالا در سال اول تحصیل، این امکان را به شما میدهد که برای سال دوم از دانشگاه درخواست کمک هزینه نمایید. ضمن اینکه دانشجویانی که دارای معدل بسیار خوب در دوره دبیرستان و پیش دانشگاهی هستند، میتوانند در زمان ارسال پرونده پذیرش برای تخفیف شهریه سال اول نیز تقاضا دهند. طبیعی است که تصمیم گیری در این مورد با دانشگاه مربوطه است.

کمک هزینه ماهیانه
این کمک هزینه که بیشتر شامل حال دانشجویان دکترا میشود، خود به انواع مختلف تقسیم بندی میشود.
این کمک هزینه میتواند شامل قرارداد رسمی‌ با دانشگاه یا دانشکده باشد و دانشجو در قبال انجام تعهداتی مانند انجام یک پروژه تحقیقاتی‌ یا تهیه مقالات بین المللی مبلغی را به صورت ماهیانه دریافت می‌کند. این نوع کمک هزینه اصطلاحا اسکالرشیپ یابورسیه نامیده میشود.
نوع دیگر کمک هزینه به دانشجویان دکترا که بسیار مرسوم تر است، توسط استاد راهنمای دانشجو پرداخت میشود. در این صورت استاد با توجه به بودجه‌ای که در اختیار دارد، مبلغی را به صورت ماهیانه به دانشجو پرداخت می‌کند. این کمک هزینه در قبال تعهد دانشجو در دستیاری تدریس و یا دستیاری در تحقیق پرداخت میشود. این نوع کمک هزینه اصطلاحا باکلمات فاند یا گرانت شناخته میشوند.
نحوه درخواست و دریافت این کمک هزینه
برای دریافت این کمک هزینه، شما باید سوپروایزر یا استاد راهنمای خود را شناسایی کرده باشید. برای این کار می بایست پروپوزال دکترا را آماده کرده و به همراه رزومه خود برای اساتیدی که در زمینه مرتبط کار کرده اند، ارسال کنید دانلود نمونه پروپوزال و رزومه پس از تائید پروپوزال توسط استاد، در واقع شما یک سوپروایزر پیدا کرده اید که این اولین مرحله برای تحصیل در مقطع دکترا است. در مکاتبات بعدی با استاد میتوانید نظر ایشان را در مورد حمایت مالی از تحقیق خود جویا شوید. در این زمان ممکن است با جواب مثبت یا منفی‌ استاد مواجه شوید و یا اینکه استاد کار تحقیقاتی‌ دیگری را که برای آن بودجه تعریف شده است، به شما پیشنهاد دهد.

هزینه متوسط زندگی برای یک دانشجو در مالزی ماهانه 450  تا 550 هزار تومان می باشد. امکانات خوابگاهی در دانشگاه ها موجود و به آسانی قابل هماهنگی است .  ضمن اینکه برای دانشجویان کاملا به صرفه خواهد بود که از خوابگاه استفاده کنند.هزینه زندگی در خوابگاه : ماهانه 150  تا 200 هزار تومان هزینه زندگی خارج از دانشگاه (برای هر نفر در خانه های مشترک) : ماهانه 150  تا300هزار تومان کتاب : هر ترم 200 هزار تومان به طور متوسط میتوان گفت تقریبا500  هزار تومان در ماه برای زندگی دانشجویی مناسب و کافی است.

در کوالالامپور چندین مدرسه انگلیسی زبان و یک مدرسه ایرانی مشغول به فعالیت هستند که برای فرزندان دانشجویان متأهل قابل استفاده اند. دانشجویان از بیمه کامل درمانی برخوردارند و تسهیلاتی مانند بلیط های ارزان قیمت سرویس های رفت و آمد شهری را نیز دریافت می کنند.

 



[ جمعه 94/2/18 ] [ 5:45 عصر ] [ jastinwatson ]

نظر

درباره انگلستان

درباره انگلستان

انگلستان بزرگ­ترین کشور بریتانیا است و با حدود هزار کیلومتر مرز ساحلی که سالانه  شهروندان زیادی را از کشورهای دیگر برای مهاجرت یا تحصیل  جذب می­کند. لندن با حدود 8 میلیون نفر جمعیت ، پایتخت انگلستان بزرگ­ترین شهر اروپاست. جمعیت کل بریتانیا بیش از 60 میلیون نفر است که حدود 50 میلیون نفر از آنها در انگلستان زندگی می­کنند. علاوه بر  زبان انگلیسی که زبان اصلی کشور است، مردم این کشور به گویش­های مختلف هم که در نقاط مختلف بریتانیا صحبت می کنند.



[ جمعه 94/2/18 ] [ 5:45 عصر ] [ jastinwatson ]

نظر

 

اقامت در انگلستان

برای اقامت در انگلستان می توان به چند طریق اقدام کرد:

1-       اقامت تحصیلی

2-       اقامت سرمایه گذاری

3-       اقامت کاری

4-       اقامت خویشاوندی

ویزای تحصیلی

: 4 Tier

ویزای دانشجویی انگلستان شامل1- کودکان(CHILD ) از 4 تا 17  و2-  نوجوانان (GENERAL )بالای 17 سال

شرط اولیه گرفتن این ویزا داشتن پذیرش از یک دانشگاه یا موسسه آموزشی در انگلستان می باشد .

  •      30 امتیاز این ویزا به نوع پذیرش دانشجویی یا دانش آموزی شما از یک موسسه آموزشی در انگلستان بستگی دارد.
  •         نمره مناسب در آزمون IELTS  در این ویزا کاملاٌ موثر است.
  •        داشتن نامه  CASقبل از اقدام جهت اخذ ویزای تحصیلی الزامی است. این نامه ها 6 ماه اعتبار دارند و شما فقط در این 6 ماه قادر به اقدام جهت مهاجرت تحصیلی به انگلستان هستید. CAS ها می بایست از کالج ها و دانشگاه های معتبر در انگلستان صادر شوند.
  •        داشتن هزینه های کافی جهت زندگی در انگلستان بصورت ماهانه نیز در مهاجرت تحصیلی به انگلستان ضروری می باشد.
  •        فرد متقاضی می بایست ماهانه قادر به پرداخت 800 پوند و 600 پوند به ازای هر یک از متعلقات (همسر، فرزند، …) باشد

توجه:

  1. مدت این ویزاها از 6 تا 18 ماه می باشد ولی مقاطع دکترا و یا دندان پزشکان ویزای 3 ساله دریافت می کنند.
  2. لازم به ذکر است در صورت داشتن پذیرش تحصیلی از این کشور می توانید به صورت پاره وقت کار کنید. اجازه کار در انگلستان در این شرایط هفته ای 20 ساعت می باشد.
  3. همراهی خانواده ی فرد جهت اقامت در انگلستان مقدور نمی باشد مگر اینکه ویزای تحصیلی شما مدتی بیشتر از 6 ماه داشته باشد در این صورت شما می توانید همسر و فرزندان خود را به همراه داشته باشید.

 

ویزاهای کاری

با اخذ ویزای کاری می­توان پس از مهاجرت به انگلستان به کار و کسب درآمد پرداخت. از سال 2008 میلادی، سیستم امتیاز شماری جایگزین بیشتر انواع ویزای کاری شده است. برخی از انواع ویزای کاری شامل:

  1. (highly skilled workers) برای افراد با مهارت­های ویژه و تخصصی
  2. (investors) سرمایه­گذاران
  3. (entrepreneurs) صاحبان تجارت
  4.  افرادی که به تازگی از دانشگاه­های بریتانیا فارغ­التحصیل شده­اند

اگر برای ورود یا اجاز? ماندن در انگلستان از این طریق اقدام می­کنید، نیازی با داشتن پیشنهاد کاری ندارید، اما باید در ارزیابی امتیازشماری قبول شوید.

  •        (skilled workers) افراد با مهارت های ویژه اگر از یک کارفرما در انگلستان پیشنهاد کاری دریافت کنند و این کارفرما مایل باشد تا از آنها حمایت کند، می­توانند برای گرفتن آن شغل، اقدام به گرفتن این نوع ویزا کنند.
  •        (temporary workers) یا افرادی که می­خواهند بطور موقت کار کنند.اگر کارفرمایی در انگلستان مایل باشد  تا از  آنها حمایت کند، شاید واجد شرایط برای اخذ ویزای ورود موقت برای انجام انواع کارها باشند.
  •        (domestic worker) به عنوان کارگر خانگی،می توانند برای تنها نمایند? یک شرکت خارجی، یا نمایند? یک روزنام? خارجی، آژانس خبری خارجی یا مؤسس? رادیو-تلویزیونی خارجی، برای کار در انگلستان اقدام کنند

 

(investor)  ویزای سرمایه گذاری

سرمایه گذاری در انگلستان به این شکل است که شما می بایست یک میلیون پوند که 750 هزار پوند آن در یکی از موسسات یا شرکت های سهامی انگلستان سرمایه گذاری شده است و 50 هزار پوند آن در هر زمینه ای که خود شما خواستار آن هستید نقدینگی داشته باشد. همچنین می بایست 50% اوقات خود را در کشور انگلستان سپری کنید.

  •        این نوع ویزاهیچ نیازی به داشتن مدارک دانشگاهی نداشته و همه متعلقات شما ( فرزند،همسر و …) می توانند بواسطه ویزای شما به انگلستان سفر کنند.این ویزا به مدت 3 سال در ابتدا ( و 2 سال تمدید آن ) داده می شود و بعد از آن می توانید برای اقامت دایم در انگلستان اقدام نمایید.
  •        همچنین برای دریافت ویزا سرمایه گذاری می بایست در آزمون IELTS نمره 6.5 را در همه مواد کسب کنید.
  •        با داشتن این ویزا تمامی حقوق و مزایای شما همانند یک شهروند انگلیسی خواهد بود ( از قبیل : خدمات پزشکی و آموزشی و … )و شما قادر هستید برای اقامت دایم در انگستان تمامی شرایط را احراز کنید.

مزایای ویزای Tier 1 سرمایه گذاری

  • عدم وجود شرایط خاص در زمینه سطح تحصیلات، سن و سال، مهارت های زبانی یا تجربه فعالیت های تجاری برای سرمایه گذار
  • عدم نیاز به ایجاد تعداد خاصی شغل تمام وقت توسط شخص سرمایه گذار. در صورتی که شخص متقاضی تصمیم به سرمایه گذاری در اوراق قرضه دولتی انگلستان یا سرمایه سهمی یا سرمایه استقراضی شرکت های تجاری ثبت شده در انگلستان (به استثنای شرکت های دست اندرکار سرمایه گذاری در امور املاک و مستغلات) بگیرد دیگر نیازی به استخدام کارمند در انگلستان نخواهد داشت.
  • سرمایه گذاران فقط باید حداقل 750،000 پوند از 1،000،000 پوند سرمایه خود را در انگلستان سرمایه گذاری کنند و می توانند 250،000 پوند دیگر را به خرید منزل خود در انگلستان اختصاص دهند.
  • بدون نیاز به سرمایه گذاری تا هنگامی که تقاضای سرمایه گذاری مورد تایید قرار گیرد؛
  • به خانواده سرمایه گذار، از جمله همسر و فرزندان زیر 18 سال وی اجازه ورود به انگلستان و اقدام برای دریافت ویزای اقامت دائم در انگلستان به طور همزمان با سرمایه گذار داده خواهد شد؛
  • سرمایه گذار ها می توانند تا هنگامی که ویزای آنها معتبر می باشد به خارج از انگلستان سفر کرده و می توانند در هر کجای انگلستان اقامت کنند.
  • پس از 5 سال، سرمایه گذار می تواند برای دریافت اقامت دائم انگلستان (ویزای ورود و خروج نامحدود (ILR)  )اقدام کنند؛
  • یک سال پس از اعطای وضعیت اقامت دائم در انگلستان، شخص سرمایه گذار و تمامی اعضای خانواده همراه وی می توانند برای کسب تابعیت اقدام نمایند.

در 16 مارس 2011 تغییرات زیر توسط پارلمان انگلستان در قوانین ویزای سرمایه گذاری اعمال شد که از 6 آوریل 2011 جنبه اجرایی گرفته است:

  • سرمایه گذار ها باید:
    • مبلغ 10،000،000پوند سرمایه گذاری کنند تا پس از 2 سال واجد شرایط مستقر شدن در انگلستان شوند، یا
    • مبلغ 5،000،000 پوند سرمایه گذاری کنند تا پس از 3 سال واجد شرایط مستقر شدن در انگلستان شوند، یا
    • مبلغ 1،000،000 پوند سرمایه گذاری کنند تا پس از 5 سال واجد شرایط مستقر شدن در انگلستان شوند.
  • معیار سرمایه گذاری احتمالا بدون تغییر باقی مانده و %25 سرمایه گذاری می تواند از دارایی های مقرر شده تشکیل شده باشد.
  • به افراد تحت تکفل سرمایه گذار اجازه ورود و خروج به همراه وی داده خواهد شد و به سرمایه گذار اجازه داده می شود که تا 180 روز خارج از انگلستان اقامت کنند که در مقایسه با اجازه 90 روز اقامت در خارج در طول 12 ماه که تاکنون اعمال می شود دو برابر بیشتر می باشد. این تغییر برای افراد سرمایه گذاری که بواسطه فعالیت های تجاری خود باید وقت بیشتری را در خارج از انگلستان به سر برند فرصت مغتنمی می باشد.

ویزای ازدواج یا خویشاوندی:

شرایط و مقررات مهاجرت و ورود متقاضیان به کشور انگلستان با ویزای ازدواج به شرح ذیل می باشد :

  • زوج یا زوجه باید در زمان ارائه تقاضانامه برای اخذ ویزا مقامات سفارت انگلستان را از قصد و تصمیم برای ادامهُ زندگی در این کشور مطلع کند . شرایط و مقررات کلی مهاجرت ایجاب می کند که شخص متقاضی قبل از تقاضای ویزا ، با همسر خود ازدواج قانونی کرده و مدارک کامل و سند ازدواج را همراه خود داشته باشد .
  • یکی از زوج یا زوجه باید اقامت قانونی در انگلستان را داشته و از منابع مالی و کمکهای دولتی و عام المنفعه استفاده نکنند .
  • زوج و زوجه همدیگر را ملاقات کرده و با هم آشنا باشند .
  • زوج و زوجه قصد اقامت دائمی در انگلستان را داشته باشد
  • محل سکونت برای اقامت زوج و زوجه در انگلستان از قبل هماهنگ شده باشد .
  • زوج و زوجه قصد اخذ کمکهای دولتی وعام المنفعه را نداشته باشند .

درصورت اخذ ویزا در مرحله اول و ورود به انگلستان زوج و زوجه می توانند نسبت به تمدید ویزا (2 سال ) اقدام و مجوز لازم را اخذ نمایند .

طبق قوانین و مقررات ادارهُ اتباع بیگانه اصلاحیه مورخ 27 نوامبر 2008 و برای جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی و ازدواج های اجباری ، سن ازدواج برای زوج و زوجه از 18 به 21 افزایش کرده است و از این به بعد کسانیکه کمتر از 21 سال سن داشته باشند نمی توانند در این گروه تقاضای ویزا کرده و وارد انگلستان شوند .

چند همسری در بریتانیای کبیر مورد قبول و قانونی نیست و فقط یک همسر می تواند تحت این عنوان تقاضای ویزا کند.

نکته آخر اینکه فرد متقاضی پس از اخذ ویزای ازدواج و ورود به انگلستان می تواند پس از مدتی تقاضای ویزای دائم و سپس تقاضای گذرنامه انگلیسی کرده و از مزایای اقامت بهره مند شود. جالب توجه اینکه اگر زوج و زوجه بیش از 4 سال در خارج از انگلستان زندگی کرده باشند می توانند به یکباره تقاضای ویزای دائم در بریتانیای کبیر را تقدیم سفارت خانه این کشور کنند.



[ جمعه 94/2/18 ] [ 5:44 عصر ] [ jastinwatson ]

نظر

<< مطالب جدیدتر :: مطالب قدیمی‌تر >>

مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه