سفارش تبلیغ
خرید بلیط هواپیما، خرید و رزرو اینترنتی ، چارتر، سامتیک

مهاجرت

برای شما هایی که میخواهید از ایران بروید...

 

 

معرفی دفاتر معتبر مهاجرتی

معرفی دفاتر معتبر مهاجرتی

دفاتری که در این سایت معرفی می شوند همگی بایستی مدارک حقوقی نظیر مدرک وکالت، موسسه حقوقی، مجوز انجام امور حقوقی بین الملل و امثالهم را داشته باشند. در ضمن ما بر اساس تحقیق در اینترنت، مشتریان و اموری نظیر آن در مورد دفتر مذکور تحقیق می کنیم و اختیار قبول معرفی دفتر حقوقی مذکور ،کامل با مدیریت سایت ایران مهاجرت است. لذا ما با توجه نظر خودمان شرکت یا موسسه ای را معرفی نموده یا از معرفی آن پرهیز می کنیم.

در ضمن بازدیدکنندگان محترم آگاه باشید که ما دفاتری را که به عنوان دفاتر معتبر معرفی نمودیم با تحقیق و شناخت بوده است لیکن این اصلا به این مفهوم نیست که ما ضامن یا موید دفاتر مذکور هستیم، تصمیم نهایی با خود مشتری است و ما به هیچ عنوان معامله یا عدم معامله با مراکز مذکور را توصیه نمی کنیم.

شایان ذکر است سایت ایران مهاجرت تنها به هدف ارائه خدمات غیرانتفاعی تاسیس گشته و هیچ مبلغی را از دفاتری که مایل به معرفی در این سایت هستند دریافت نمی کند.

معرفی دفاتردر ایران

 

License 210x300  معرفی دفاتر معتبر مهاجرتی  1.موسسه حقوقی ملک پور

این موسسه یکی از بهترین موسسات مورد تایید ما می باشد که با سطحی بالا و برخورداری از وکلای مجرب از چندین سال قبل (حدود شش سال ) در زمینه حقوق داخلی و بین الملل فعالیت می کند.چنانچه ازدواج کردید و می خواهید اقامت کشور همسایه را دریافت کنید یا قصد ادامه تحصیل در اروپا یا آمریکا را دارید ، چنانچه شما به دنبال ویزای کاری یا سرمایه گذاری هستید و یا این که مایلید از قوانین سرمایه گذاری در اروپا آگاهی پیدا کنید ، این موسسه از موسسات مورد وثوق ما می باشد. مدارک وکالت پایه یک مدیر موسسه آقای امیر محمد ملک پور ، مدرک کارشناسی ارشد حقوق ایشان ، مدرک دانشجویی دکترای حقوق ایشان ، مدرک ثبت موسسه حقوقی ایشان و هر آن چه از مجوزات قانونی که بخواهید در گالری ما درسایت موسسه حقوقی ملک پور موجود است.

این موسسه در روز های شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8:45 صبح تا 20:45 شب و در پنج شنبه ها ازساعت 11 صبح تا 18 بعد از ظهر و روز جمعه از ساعت 13 الی 17 امکان ارائه خدمات حقوقی را دارد.می توانید سوالات خود را از طریق تماس تلفنی با شماره تلفن های زیر مطرح کنید و چنانچه مایلید بیشتر با ایشان آشنا شوید به وب سابت آنها به آدرس www.malekpour.ir  و www.legalmalekpour.com مراجعه فرمایید.

لازم به ذکر است با توجه به حضور جناب آقای ملک پور در کشور اتریش، افرادی که تمایل به مشاوره با ایشان دارند می توانند جهت مشاوره تلفنی مستقیم با ایشان و انجام هماهنگی های لازم با شماره تلفن های موسسه تماس حاصل نمایند و از مشاوره ایشان نیز پس از تعیین وقت ، بهره مند گردند.

به دلیل تماسهای مکرر و بسیار زیاد بازدیدکنندگان سایت و مشغول بودن خطوط سه خط همراه نیز به مجموعه شماره تلفن های موسسه اضافه شد.

تلفن های تماس دفتر تهران: (IRAN – Tehran)

  • 00982144628870
  • 00982144628873
  • 00982144628875
  • 00982144628876
  • 00982144628879
  • 00982144604723
  • 00982144602813
  • 00982144605241
  • 00982144487508
  • 00989352871905
  • 00989372262193

ساعت تماس  شنبه تا چهارشنبه ساعت 8:45  صبح تا ساعت 20:45  و پنج شنبه ها از ساعت 11  صبح تا  ساعت 18 و روز جمعه از ساعت 13 الی 17 می باشد.

در صورتی که در باب مسائل حقوقی داخلی یا بین المللی و مهاجرتی سوال دارید و نیاز دارید با مشتریان موسسه حقوقی ملک پور در ارتباط باشید میتوانید به  لینک های Facebook زیر به آدرس:

Facebook.com/www.malekpour.ir

Facebook.com/mieinc

Facebook.com/groups/iranihayeotrish

ایرانیان مهاجر/Facebook.com/groups

مراجعه بفرمایید.

2. موسسه حقوقی توسعه گران مهرunnamed 211x300  معرفی دفاتر معتبر مهاجرتی

این موسسه از موسسات حقوقی موفق جنوب کشور در زمینه خدمات مهاجرت و اقامت می باشد، هم وطنان عزیز استان های فارس، بوشهر، هرمزگان و استان های جنوبی می توانند به این دفتر مراجعه نمایند.موسسه مذکور از محدود موسساتی در جنوب کشور می باشد که خدمات مهاجرت و اقامت را به صورت قانونی و زیر نظر وکیل پایه یک دادگستری انجام می دهد.

خدمات این موسسه؛ مشاوره مهاجرت به روش های تحصیلی، کار، سرمایه گذاری، ازدواج در کشور های اروپایی، آمریکا، استرالیا و آفریقای جنوبی، خدمات مشاوره حقوقی و وکالت در دعاوی و خدمات اداری ثبت شرکت، موسسه  می باشد.

تماس: 07132352058

همراه:09190187231

آدرس: شیراز، خیابان ملاصدرا، کوچه7، ساختمان صبا، طبقه4

ساعت وایام کاری : همه روزه به جز روزهای تعطیل  از ساعت 9 الی 20

معرفی دفاتر اتریش

 

3. جناب آقای چینی فروشان

فارغ التحصیل دانشگاه شریف در رشته مهندسی صنایع و از بهترین مدرسین و اساتید IELTS در ایران به شمار می آیند. ایشان مدرک IELTS 8.5 دارند و در ضمن به دلیل این که متولد و تحصیل کرده در آلمان هستند، زبان آلمانی را با همان کیفیت سخن می گویند که به زبان مادری، یعنی زبان فارسی، تکلم می کنند.جناب آقای چینی فروشان در امور مربوط به آلمان و اتریش می توانند راهنمای معتبری باشند و بسیاری از نامه های ارسالی به ما، ایشان را در باب امور مهاجرتی و تحصیلی، مشاوری سرآمد معرفی نموده اند.شما می توانید مدارک تحصیلی و گواهینامه IELTS آقای چینی فروشان را در قسمت گالری ما ملاحظه بفرمایید.جهت تماس با ایشان، با ایمیل: omid@chiniforoushan.com یا تلفن: 06603798500(43+) می توانید اقدام کنید.

 

4. جناب آقای دکتر حیدری پور

آقای دکتر حیدری پور از اشخاص موفق ایرانی در خارج از کشور مشغول به تحصیل در مقطع PHD در دانشگاه وین اتریش می باشد. ایشان از معتبرترین و مورد وثوق ترین اشخاص ایرانی هستند که شما می توانید در خصوص امور مهاجرتی با ایشان تماس گرفته و به خصوص جهت امور اقامتی یا مهاجرتی اتریش ، آلمان، آمریکا، انگلستان و کشورهای حوزه شنگن از ایشان سوال بپرسید. شماره ی موبایل ایشان در اروپا 00436606232588 و 004368860816310 می باشد که شما با استفاده از برنامه ی وایبر به طور رایگان میتوانید سوالات خود را نیز بپرسیدو یا با شماره تلفن  ثابت 004319424481  تماس حاصل نمایید، آقا و خانم دکترحیدری پور از طریق اسکایپ با آی دی immigration.abroad نیز به طور رایگان به شما مشاوره داده و هیچ هزینه ای بابت مشاوره های خود دریافت نمی نمایند . شما می توانید به راحتی در ساعات 9:30 صبح الی 30: 19عصر به وقت ایران با آقای دکتر و همسرشان تماس گرفته و تمامی سوالات خود رابپرسید . پیشاپیش از اینکه در ساعات مذکور با

این دفتر تماس گرفته اید سپاسگذاریم

معرفی دفاتر در سوئد

 

5. موسسه سوئد ورکس

موسسه سوئد ورکس یک شرکت چند منظوره در سوئد محسوب می شود که مدیریت عامل آن آقای مجید احمدیان از اشخاص مورد وثوق ما و هم چنین شرکت ایشان در زمینه های کاریابی  در سوئد ، مهاجرت به سوئد و هم چنین  سرمایه گذاری و سایر مسائل در کشور سوئد به شما راهنمایی ارائه می کنند. ارتباط با این شرکت از طریق  Email    و یا تلفن های ذیل مقدور است.

شماره تلفن : 739534093 (46+)

Email :majid.ahmadian@swedworks.com



[ جمعه 94/2/18 ] [ 6:4 عصر ] [ jastinwatson ]

نظر

 

درباره آمریکا

درباره آمریکا

ایالات متحده آمریکا در نیمکره غربی زمین، و در شمال قاره? آمریکا واقع است. این کشور از 48 ایالت همجوار، و دو ایالت جدا از دیگران (شبه جزیره آلاسکا در شمال شرق قاره? آمریکا و مجمع‌الجزایر هاوایی در اقیانوس آرام) تشکیل شده ‌است. همچنین، در دو منطقه? حوزه? دریای کارائیب، و نیز بخش‌هایی از اقیانوس آرام، جزایر کوچک و پراکنده‌ای وجود دارند که قلمرو آمریکا محسوب می‌شوند، ولی به گونه‌ای خودگردان اداره می‌شوند .

آلاسکا بزرگترین و رودآیلند کوچکترین ایالت در آمریکا می‌باشند. قسمتی از رشته کوههای راکی در غرب آمریکا قرار گرفته ‌است که بزرگترین قله آن در ایالت کلرادو قرار دارد. مرتفع ترین نقطه در آمریکا قله کوه مک کینلی در آلاسکا می‌باشد. رودخانه میسیسیپی بزرگترین و مهمترین رودخانه آمریکای شمالی و چهارمین رودخانه طولانی جهان در آمریکا قرار دارد. این رودخانه که به رودخانه میسوری می‌پیوندد، نقش تجاری و اقتصادی مهمی برای آمریکا دارد. قسمتی از آبشار نیاگارا در مرز بین آمریکا و کانادا قرار دارد و ازجاذبه‌های طبیعی توریستی در آمریکا به شمار می‌رود.

از نظر کل وسعت آب و خاک، آمریکا بعد از روسیه و کانادا، سومین کشور پهناور جهان است (بدون احتساب وسعت آبی، چین دارای مساحت بیشتری از آمریکاست، اما با احتساب قلمروی آبی، چین بعد از آمریکا قرار دارد). به طور تقریبی، کشور آمریکا، شش برابر بزرگ‌تر از ایران، 25 درصد بزرگ‌تر از استرالیا، 35 برابر بزرگ‌تر از انگلستان، 14 برابر بزرگ‌تر از فرانسه، و نصف روسیه است.



[ جمعه 94/2/18 ] [ 6:3 عصر ] [ jastinwatson ]

نظر

 

حقوق ایالات متحده آمریکا

حقوق ایالات متحده آمریکا در خانواده نظام حقوقی کامن لا قرار می‌گیرد که ریشه در تاریخ تسلط انگلیسی‌ها و نظام حقوقی آنان بر مستعمرات سیزده گانه دارد. این مستعمره‌ها در قرن شانزدهم و هفدهم بر مبنای اصول سیاسی و حقوقی حاکم بر بریتانیا تأسیس شدند و حتی پس از کسب استقلال نیز به پیروی از نظام حقوقی کامن لا ادامه دادند. مبنای اصلی نظام حقوقی کامن لا برآراء قضایی استوار است و قضات با آراء و احکام خود، رویه قضایی را شکل می‌دهند. در حقیقت، رویه قضایی و یا قواعد حقوقی هنگامی جزو نظام حقوقی آمریکا قلمداد می‌شوند که دادگاهها آنها را تفسیر واجرا کنند و اگر سابقه‌ای وجود نداشته باشد، قضات باید خود از ادله حقوقی، احکام مورد نظر را استخراج نمایند.

علیرغم اشتراکات فراوان نظام کامن لا انگلستان با نظام کامن لا ایالات متحده، آنچه که نظام حقوقی آمریکا را منحصر به فرد کرده‌است، تفکیک بین حقوق دولت فدرال و حقوق دولت‌های ایالتی ست که موجب شده عملاً دو سازمان قضایی موازی درایالات متحده بوجود بیاید. برمبنای این تفکیک، اختیارات و صلاحیت‌های قضات فدرال وایالت‌ها نیز از یکدیگر جدا می‌شود. هر ایالت یک نوع سیستم حقوقی جداگانه با سلسله مراتب حقوقی خاص خود دارد. به همین دلیل نمی‌توان یک سیستم واحد حقوقی با ساختار و تشکیلات و منسجم و یگانه درایالات متحده شناسایی کرد. برای درک واقعی نظام حقوقی آمریکا باید به سیستم حقوقی تک تک ایالت‌ها درکنار نظام حقوقی فدرال توجه داشت.

با تصویب قانون دادرسی Judiciary Act در سال 1789 تلاش شد یک قانون کامن لا واحد به عنوان کامن لا فدرال تدوین شود. بر اساس قانون دادرسی، تنها در زمانی که قانون کامن لا فدرال وجود داشته باشد، قضات باید به آن استناد نمایند، درغیر این صورت، قوانین فدرال لازم الاجرا نخواهند بود. علیرغم این تلاش، هنوز صلاحیت قوانین ایالتی بر قوانین فدرال ارجحیت دارد و چند گانگی حقوقی در ایالات متحده از بین نرفته‌است. در حال حاضر در اجرای بسیاری از قوانین مدنی و کیفری میان ایالت‌ها تفاوت وجود دارد. در ایالتی ممکن است مجازات اعدام قانونی باشد و درایالت دیگر ممنوع و یا حتی قوانین رانندگی، ازدواج، ارث و مالیات با یکدیگر تفاوت دارند. این تفاوت‌ها در حقوق شهروندی میان ایالت‌ها خود را بیشترنشان می‌دهد چرا که کامن لا فدرال بیشتر جنبه عام و عمومی دارد اما قوانین مدنی و آئین دادرسی و مجازات‌ها در ایالت‌ها بر اساس شرایط فرهنگی و ریشه‌های تاریخی آن ایالت‌ها متفاوت است.

با توجه به تنوع حقوقی و قوانین درایالات متحده، وجود یک دیوان عالی فدرال آمریکا به منظور هماهنگی حقوقی ضرورت پیدا کرده‌است. این نهاد وظیفه دارد علاوه بر صدور احکام نهایی که از دادگاه‌های تجدید نظر صادر می‌شوند، در نظام کامن لا فدرال وحدت نظر بوجود آورد و به شکایاتی رسیدگی نماید که برمبنای قوانین ایالت‌های مختلف مطرح شده‌اند.

 

سازمان قضایی ایالات متحده آمریکا

سازمان قضایی ایالات متحده آمریکا از یکسو شامل دادگاه‌های فدرال و از سوی دیگر دربرگیرنده دادگاه‌های ایالتی است. بر خلاف دیگر کشورهای فدرال در جهان، دادگاه‌های فدرال آمریکا ضرورتاً در راس سلسله مراتب دادگاه‌ها قرار نمی‌گیرند بلکه این دادگاه‌ها تنها در تعدادی از موارد می‌توانند و به درخواست دعوی، به اختلافات آنان در مرحله بدوی رسیدگی کنند.

در سطح ایالت‌ها، هرایالت دارای سازمان قضایی خاص خود است و نمی‌توان یک سلسله مراتب واحد برای آنان ترسیم کرد. اما به طور معمول یک سلسله مراتب 3 درجه‌ای وجود دارد که شامل دادگاه‌های بدوی (دادگاه‌های ناحیه در ایالات ) Court of Appeals که یک دیوان عالی ایالتی است. دادگاه استیفاف وظیفه رسیدگی به شکایات و درخواست تجدید نظر به احکام دادگاه‌های بدوی را دارد. در صورت بروز اختلاف میان آراء دادگاه‌های بدوی ودادگاه استیاف، دیوان عالی ایالتی به صدور حکم می‌پردازد. لیکن در تعدادی از ایالت‌ها، دادگاه استیاف وجود ندارد و شکایات از دادگاه‌های بدوی مستقماً به دیوان عالی ایالتی ارجاع داده می‌شود. دادگاه‌های اختصاصی بسیار متنوعی هم در امور مدنی و هم در امور کیفری درایالت‌ها مستقر هستند که اغلب با دیگر ایالت‌ها تفاوت دارند.

سازمان قضایی فدرال بر خلاف سازمان قضایی ایالتی از نظم بیشتری برخودار است. در سطح فدرال دو گروه دادگاه وجود دارد. دادگاه‌های فدرال سنتی و دادگاه‌های فدرال ویژه که به موجب قوانین متعدد فدرال تأسیس شده‌اند.

در راس دادگاه‌های فدرال سنتی، دیوان عالی فدرال قرار دارد. دادگاه‌های استیاف Courts of Appeals و آنگاه دادگاه‌های ناحیه District Courts در سطوح پائین تر قرار می‌گیرد. دادگاه‌های ناحیه در حقیقت نقش دادگاه‌های بدوی را ایفا می‌کنند. احکام دادگاه‌های ناحیه در دادگاه‌های استیفاف قابل تجدید نظر هستند و درصورت بروز اختلاف میان دو دادگاه، دیوان عالی فدرال آمریکا به صدور حکم مبادرت می‌کند.

درحال حاضر علاوه بر دیوان عالی فدرال، 12 دادگاه استیاف و 91 دادگاه ناحیه در سراسر ایالات متحده مستقر هستند. حداقل یک دادگاه ناحیه در هر ایالت وجود دارد. بخش کلمبیا، مرکز دولت فدرال و همچنین پرتوریکو نیز هر یک دارای دادگاه ناحیه هستند و 3 سرزمین تحت الحمایه ایالات متحده یعنی ساموا، گوام و جزایر ویرجین نیز دادگاه‌هایی نظیر دادگاههای ناحیه دارند.



[ جمعه 94/2/18 ] [ 6:3 عصر ] [ jastinwatson ]

نظر

 

ویزای تحصیلی آمریکا

یکی از راه های مهاجرت به آمریکا از طریق ادامه تحصیل است. اقدام به تحصیل برای همه مقاطع امکان پذیر است (فوق دیپلم، لیسانس، فوق لیسانس، دکتری) همچنین در تمامی رشته  ها مانند پزشکی نیز میتوانید پذیرش صورت بگیرید.

برای تامین هزینه های تحصیلی میتوان کمک هزینه های تحصیلی دریافت کردالبته بعد از پذیرش باید درخواست کمک هزینه داد یعنی باید حداقل هزینه یک ترم را جهت ثبت نام داشته باشیم.

برای ادامه تحصیل در مقطع لیسانس نیاز به مدرک پیش دانشگاهی نیست وبا مدرک دیپلم هم میتوان برای پذیرش اقدام نمود.برای مدرک زبان باید گفت که بسته به دانشگاه آیلس یا تافل نیاز است.البته لازم به ذکر است که  میتوان بدون مدرک زبان هم برای پذیرش در برخی دانشگاه ها اقدام کرد.

هزینه های مقاطع مختلف و دانشگاه هامتفاوت است.حدود هزینه ها برای مقطع لیسانس از ده تا هجده هزار دلار،برای مقطع لیسانس به بالا هجده تا بیست وپنج هزاردلار متغیر است.(توجه فرمایید که این هزینه به دلیل متفاوت بودن دانشگاه ها میباشد)

گرفتن پذیرش تحصیلی در آمریکا به طور کلی 2 مرحله ایست:

1 مرحله به رسمیت شناختن مدرک

 2- گرفتن پذیرش از دانشگاه

برای دریافت پذیرش از دانشگاه های آمریکا میتوان با تمامی مدارک صادر شده از دانشگاه های ایران (علمی کاربردی،پیام نور،غیر انتفاعی وآزاد و سراسری) اقدام نمود.

برای رشته های پزشکی،مامایی،پرستاری نیز پذیرش تحصیلی صورت میگیرد ولی در ابتدا باید امتحانات معادل سازی صورت بگیرد تا مدرک اخذ شده مورد تایید دانشگاه باشد تا بتوان برای ادامه تحصیل اقدام به پذیرش نمود .

اگر شخصی که برای پذیرش اقدام مینماید دارای همراه باشد (همراه شامل همسر وفرزندان زیر هجده سال است) میتوان برای آنان نیز ویزای همراه دریافت کرد واگر شخص بعد از پذیرش یا در حین تحصیل ازدواج کند و مدتی بیشتر از شش ماه از تحصیلش باقی مانده باشد باز هم میتواند درخواست ویزای همراه نماید.

برای دوره های زبان در کشور آمریکا  هم میتوان اقدام به پذیرش  کرد

برای تحصیل در مقاطع دبستان و راهنمایی و دبیرستان میتوان اقدام  کرد و در این موارد بایدشخص دارای  پشتوانه قوی مالی باشد و یا  یک نفر از خویشاوندان در آمریکا شخص را از نظر مالی ساپورت نماید .

لازم به ذکر است که شخص باید دارای مدرک زبان انگلیسی IELTS  با نمره شش باشد .



[ جمعه 94/2/18 ] [ 6:3 عصر ] [ jastinwatson ]

نظر

 

ویزای سرمایه گذاری آمریکا (EB5)

کنگره آمریکا در سال 1990 برنامه سرمایه گذاری  را جهت کنترل مهاجرتهای غیر قانونی به آمریکا و نیز جذب سرمایه های خارجی را به تصویب رساند.

این ویزا یک روش به دست آوردن گرین کارت برای اتباع خارجی است که پول را در ایالات متحده آمریکا سرمایه گذاری می کنند.

 جهت دریافت این نوع گرین کارت سرمایه گذاری می بایست  معادل یک میلیون دلار در مناطق مشخص شده سرمایه گذاری نمود. دولت آمریکا بطور موقت و آزمایشی میزان سرمایه گذاری در مناطق محروم با نرخ بیکاری بالا را به میزان پانصد هزار دلار کاهش داده است.

 تعداد 3000 سرمایه گذار خارجی در هر سال می توانند تحت این نوع سرمایه گذاری، گرین کارت دریافت نمایند.

سرمایه گذار می بایست در “مناطق استخدام هدفمند” با بیکاری بالا و یا مناطق روستایی و محروم کشور امریکا مبلغ  پانصد هزار دلار را سرمایه گذاری نموده و برای مدت 2 سال حداقل 10 کارگر آمریکایی به استثنای سرمایه گذار و خانواده درجه اول فرد سرمایه گذار ، شغل ایجاد کنند.

درصورت تایید درخواست سرمایه گذاران خارجی ، به سرمایه گذار و وابستگان آن ها اقامت دائم معتبر و مشروط به مدت دو سال اعطا می شود. سرمایه گذار باید ظرف مدت 90 روز قبل از انقضاء اقامت دائم مشروط، شواهدی مستند بر اینکه سرمایه گذاری مورد نیاز و مفیدی ساخته شده و مشاغل بوجود آمده حفظ شده اند، ارائه دهد.

ویزای سرمایه گذاری پانصد هزار دلاری:

در این نوع سرمایه گذاری، فرد سرمایه گذار از  ابتدا گرین کارت کشور آمریکا را دریافت می کند.  سپس یک پروژه معرفی شده توسط دولت را خریداری می کند و موظف به ایجاد شغل برای 10 نفر به مدت 2 سال است که معمولا بازدهی پروژه ها بین 3 تا 5 سال مشخص می شود. باید توجه داشت که در این مورد از سرمایه گذاری دولت تعهدی در قبال سود یا زیان شما نخواهد داشت.

ویزای سرمایه گذاری یک میلیون دلاری:

در این نوع سرمایه گذاری، فرد سرمایه گذار باید تجارتی را در کشور آمریکا بخرد و همچنین موظف به ایجاد شغل برای 10 نفر به مدت 2 سال است که فرد سرمایه گذار باید در مدت 2 سال اعلام سود و زیان کند که در صورت زیان از کشور اخراج می شود.

از جمله امکانات و شرایطی که می توان برای یک فرد سرمایه گذار برای کشور امریکا در نظر گرفت :

  1. دریافت گرین کارت (اقامت دائم) برای خود، همسر و فرزندان مجرد زیر 21 سال.
  2. داشتن حق انتخاب بین مهاجرت خانوادگی به آمریکا، زندگی و اشتغال به کار در هر نقطه که مورد نظرتان باشد و یا نگه داشتن کار و زندگی در کشور خود در حالیکه فرزندانتان در ایالت متحده مشغول تحصیل هستند.
  3. ورود به خاک ایالات متحده آمریکا در حداقل زمان ممکن
  4. کسب موفقیت های اقتصادی با استفاده از موقعیت ها و فرصت های مناسب سرمایه گذاری در ایالات متحده آمریکا
  1. عدم نیاز حضور روزانه در محل کار و استخدام کارگران از جانب سرمایه گذاران
  2. با توجه به این که به حضور روزانه سرمایه گذار در محل سرمایه گذاری شده از شروط لازم نمی باشد. لذا سرمایه گذار می تواند محل زندگی خود را در هر ایالتی به دلخواه انتخاب نماید.

 برای سرمایه گذاری در کشور امریکا ابتدا بایستی سرمایه گذاری در یکی از مراکز منطقه ای مورد تایید دولت ایالات متحده آمریکا صورت گیرد. فرد درخواست کننده، فرم مهاجرت از طریق سرمایه گذاری را تکمیل کرده و  آن به اداره مهاجرت ارسال کرده و اداره مهاجرت آمریکا ظرف مدت 90-30 روز نسبت به تایید درخواست مربوطه اقدام می نماید.

در آخر، مراجعه به سفارت آمریکا و دریافت گرین کارت موقت برای افرادی که خارج از آمریکا زندگی میکنند. (کسانی که در خود آمریکا زندگی می کنند می توانند شرایط مهاجرتی شان را تغییر دهند و اقدام به گرفتن گرین کارت سرمایه گذاری نمایند). دریافت گرین کارت دائم بعد از 2 سال امکان پذیر است



[ جمعه 94/2/18 ] [ 6:2 عصر ] [ jastinwatson ]

نظر

:: مطالب قدیمی‌تر >>

مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه