سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مهاجرت

برای شما هایی که میخواهید از ایران بروید...

 

کار در آلمان

مهاجرت کاری به کشور آلمان

 

کشور آلمان که دارای نظام حکومتی فدرالی است با مساحت 357121.41 کیلومتر مربع قلب اقتصادی اروپاست .  این کشور دارای مرزهای زمینی به طول 757.3 کیلومتر مربع می باشد .در شمال دانمارک و درغرب بلژیک و هلند و درجنوب  لوکزامبورگ، سوئیس، اتریش و فرانسه و در شرق لهستان و جمهوری چک قرار گرفته است . دریای شمال و دریای بالتیک کشور آلمان را به آب‌های آزاد متصل می کنند . سواحل آبی این کشور با این دو دریا حدود 2389 کیلومتر است. طولانی‌ترین رودهای آلمان راین با 856 کیلومتر، الب 700 کیلومتر و دانوب و با هشتاد و دو  میلیون نفر جمعیت پر جمعیت ترین کشور اروپاییست.

در زمینه ویزای کاری،  کشور آلمان اقدام به صدور ویزا برای رشته های خاص می نماید البته برای اشخاصی که به زبان های آلمانی و انگلیسی مسلط باشند اما نکته ی مهم اینست که نیازمند مدرک زبان نمی باشد . در آغاز به اوضاع اقتصادی کشور آلمان مختصرا اشاره می نماییم و سپس به بحث ویزای کار می پردازیم .

گرفتن ویزای کار و به تبع آن حق کار از کشورهای اروپایی و اتحادیه اروپا امری بسیار سخت می نماید متقاضیان بی شماری در این زمینه ، خواهان کار در اروپا می باشند که این امر مستلزم دریافت ویزای کار است اما به صورت سهمیه ای کشور صنعتی آلمان برای مهندسین شرایط ویزای کاری را فراهم کرده است که در این راستا به علت حجم بالای تقاضا از سوی مهندسین، محدود بوده و ظرفیت برای انتخاب شدن محدود میباشد. لازم به توضیح است در خصوص ویزای کار آلمان طبیعتا اشخاصی که رزومه ی قوی تری دارند از شانس بیشتری بهره مند خواهند شد .

در رنکینگ کشورهای صنعتی در جهان پس از کشورهای آمریکا و ژاپن جایگاه سوم را به خود اختصاص داده است. البته باید ذکر کرد که این اتفاقات در آلمان پس از پایان جنگ جهانی دوم آغاز شده است و از آن به معجزه ی اقتصادی آلمان یاد می کنند . از جمله مهمترین تولیدات صنعتی آلمان می توان از صنایع الکتریکی, مکانیکی, مواد شیمیایی, منسوجات, غذایی و وسایل نقلیه یاد کرد که از آغاز دهه 1980 با افزایش سرعت رشد تکنولوژی همراه شده است . اما کشور آلمان با کمبود نیروی کار روبه رو است و مهندسان و متخصصان  زیادی از جای جای دنیا به ویژه ترکیه به این کشور مهاجرت می نمایند.

در این زمینه رشته های مهندسی و خصوصا رشته هایی نظیر الکترونیک : الکتروتکنیک، مکانیک، برق، مکاترونیک ، نرم افزار ، آی تی و … به ترتیب اولویت شانس اخذ ویزای برای مهاجرت کاری به آلمان را دارا می باشند .

نکته پراهمیت در این زمینه اینست که برای اخذ ویزای کار آلمان نیاز به اخذ مدارک زبان و ارائه آن نمی باشد و همین که شخص به زبان انگلیسی یا آلمانی تسلط داشته باشد کافیست .

شمار زیادی از کمپانی های بزرگ و در حال رشد آلمان هم اکنون نیازمند نیروی کار می باشند. از آنجایی که کشور آلمان یکی از بزرگترین کشورهای صنعتی دنیا و محور صنعت اروپاست مهندسین اروپایی هم مشتاق کار در این کشور می باشند .

آلمان به دلیل نیاز به نیروی کار حتی از کشورهای آسیایی هم نیروی کار می پذیرد. از جمله تولیدات غیر صنعتی و در واقع کشاورزی آلمان می توان به تولیدات دامی و کشاورزی این کشور از جمله رازک  وچغندر قند، گندم، جو و لبنیات اشاره نمود .

طبیعتا برای مشغول به کار شدن نیازمند داشتن مدرک زبان میباشد. اگر مهندسین تسلط بر زبان را داشته باشند می توانند طی یک پروسه ی 2 الی 3 ماهه ویزای کاری آلمان را اخذ کنند.

البته لازم به توضیح است به علت آثار و جزئیات حقوقی که مسئله ی مهاجرت دارد بهتر است دراین زمینه با وکلا متخصص در این امر که سابقه ی امور بین المللی و مهاجرت را در پرونده ی خویش دارا می باشند مشاوره نمایید.

اسناد مورد تقاضا برای دریافت ویزای کار آلمان  :

  1. تکمیل فرم تقاضا
  2. دو قطعه عکس 6*4
  3. کپی صفحات 2 و 3 از پاسپورت متقاضی
  4. شناسنامه متقاضی به همراه کپی
  5. بیمه نامه
  6. ترجمه ی مدارک به زبان انگلیسی یا آلمانی
  7. مدارک تحصیلی و ترجمه ی انگلیسی یا آلمانی آنها
  8. سوابق کار (در صورت وجود سابقه کار)
  9. رزومه ی کامل شخص متقاضی
  10. پیرینت موجودی حساب شخص متقاضی

امر بسیار حائز اهمیت در خصوص دریافت ویزای کاری کشور آلمان این است که متقاضی نیاز به ارائه سابقه کار طولانی نخواهد داشت و اگر شخصی آنچنان سابقه کاری هم نداشته باشد ممکن است با ارسال رزومه و مصاحبه مورد پذیرش شرکت های بزرگ این کشور قرار گیرد .

 



[ جمعه 94/2/18 ] [ 5:21 عصر ] [ jastinwatson ]

نظر

مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه